Laborator Radiologie Dentara IasiPentru pacienti radiologie dentaraSugestii si ReclamatiiContact Radiologie Dentara Iasi
Locatii laboratoare radiologie dentara
Servicii radiologie dentara
Echipamente radiologie dentara
Preturi radiologie dentara
Program Laborator Radiologie
laborator radiologie dentara

Pentru pacienti


Grija noastra este siguranta dumneavoastra, de aceea va sfatuim:

1. Nu solicitati efectuarea de radiografii dentare, pentru simplu fapt ca aveti o durere dentara. Consultati mai intai un medic dentist, care va stabili necesitatea efectuarii radiografiei dentare. In acest sens, va anuntam ca nu efectuam radiografii decat persoanelor cu bilete de trimitere vizate si parafate de catre un medic dentist.

2. Accesul in incinta camerei de expunere este exclusiv rezervat persoanei care urmeaza sa efectueze examenul radiologic. Persoanele care insotesc pacientii sunt rugate sa astepte in cadrul salii de asteptare.

3. In situatia in care sunteti insarcinata, anuntati medicul dumneavoastra dentist, care va stabili oportunitatea efectuarii radiografiei dentare.

4. Inainte de a solicita efectuarea unei radiografii va rugam sa aduceti la cunostinta personalului din cadrul laboratorului de radiologie orice informatie medicala care considerati ca este relevanta pentru examenul radiologic.

5. Este bine sa va cunoasteti, inainte de a solicita efectuarea unei radiografii, greutatea si inaltimea.

6. In timpul expunerii la raze x nu este indicat sa purtati obiecte metalice in zona capului si a gatului (cercei, piercing-uri, lantisoare). In acest sens va rugam sa inlaturati aceste obiecte inainte de a va adresa personalului nostru.

7. Solicitati si pastrati bonul fiscal pana la momentul parasirii laboratorului de radiologie dentara.

8. Atat in cadrul salii de asteptare cat si in sala de expunere nu aveti voie sa folositi telefonul mobil, sa intrati cu animale de companie si sa consumati bauturi alcoolice.

9. Daca aveti sugestii, neclaritati sau reclamatii va rugam sa le transmiteti la urmatoarea adresa de mail: sugestii@x-ray-diagnostic.ro
DDI
2009 © DDI X-RAY DIAGNOSTIC - Laborator de radiologie dentara Iasi Brand Web Design Iasi

Radiologie Dentara Iasi    Servicii Radiologie Dentara Iasi    Program Laborator Radiologie Dentara Iasi    Echipamente Radiologie Dentara Iasi